واردات در تناژ کمر شکن، تولیدملی را نابود کرده است

واردات در تناژ کمر شکن، تولیدملی را نابود کرده است

۲۱۰ تن از تولید کنندگان ماهیان سردابی در کشور با امضای نامه ای به رهبری فرزانه انقلاب اسلامی نسبت به واردات بی رویه ماهیان خارجی و چینی از جمله تیلاپیا که باعث متضرر شدن تولیدکنندگان داخلی و ضربه به اقتصاد درون زا  می شود گلایه و از ایشان درخواست کردند تا با تذکر جدی به مسئولان مربوطه به داد تولید کنندگان داخلی برسند.

بنا بر این گزارش متن کامل نامه بدین شرح است:

بسمک الهم

رهبر بزرگ ایران

سلام علیکم

ما پرورش دهندگان ماهی در ایران هستیم. بار سنگینی را در سالهای جنگ تحمیلی . تولید جهادی و تحریمهای اقتصادی بر دوش کشیده ایم. گاه با سود اندک و گاه بدون سود . گوش به فرامین تان در عرصه تولید پشت به پشت هم ایستادیم و ایران اسلامی را ساختیم. با اراده ای راسخ و عزمی استوار ایران را به رتبه اعلای تولید ابزیان رساندیم.  در این راه سازمانها. ادارات. وزارتخانه مربوطه. کارشناسان. صمیمانه و دلسوز در کنارمان بودند که جای تقدیر و تشکر دارد. اکنون که انتظار میرفت نفسی باید تازه کرد. گویا دچار تهاجمی از برخی نابخردان و ظالمان شده ایم که کمر به ریشه کنی این تولید بسته اند. در سالهای اخیر گروهی وارد کننده با همکاری معدودی از مسوولین و رتبه بالائی ها با واردات گوشت ماهی در تناژهای کمر شکن و کم کیفیت کار را بجایی رسانده اند که قیمت فروش ماهی تولید شده به کمتر از قیمت تمام شده آن رسیده است. ۷۰۰۰ نفر تولید کننده ماهی در کشورمان پس از دو سال تحمل این وضع برخی کنار کشیدند و برخی دهها راه اداری را رفتند ولی افاقه نکرد.  کارد به استخوان رسیده و مطرح شده است که تحصنی هزار نفره روبروی ادارات مربوطه داشته باشیم. ولی بعنوان آخرین امید و بهترین ماوا شکایتمان را نزد رهبر اگاه و بصیر و مقتدرمان می بریم تا مبادا با حرکتی اشتباه دشمنان این کشور را شاد کنیم. بلکه با مدد جستن از عنایات آن رهبر بزرگوار و با قطع دستان طماع رانت خواران و مافیای آسیب رسان به این شاخه تولیدی به حقمان برسیم. بنظر می آید تنها دلیل این افراد سود جو این است که گوشت ماهی با قیمت مناسب تری بدست مصرف کننده ایرانی برسد. در پاسخ این مسئله تمامی ما پرورش دهندگان حاضریم تعهد بدهیم تولید ماهی این موجود زنده با این همه زحمت و استرس و با طول مدت ۱۰ ماهه را فقط با سود معقولی به مردم عزیزمان عرضه کنیم.

ای رهبر مقتدر و بصیر

همواره گوش بفرمانتان هستیم و سنگر تولید را رها نخواهیم کرد ولی اگر دیگر جانی نمانده باشد دیگر سربازی هم در سنگر ها باقی نخواهد ماند. بحق پروردگار دادرس. به دادمان برسید و سایه شوم این مافیای ایران شکن را با دستور مبارکتان از سر تولید کنندگان این مرز و بوم کنار زنید.

عمرتان مستدام.  لطفتان متعال.  دشمنانتان ذلیل و سفسته گران دولت تان رسوا باد.

یا حق

امضاء هزاران نفر از قشر مظلوم و سختی کش تولید دست بوستان

قزل آلا

امسال همچون سالهای گذشته در حوزه اقتصادی نگاه رهبری و دلسوزان نظام، ضرورت پیاده سازی سیاست ها و برنامه های اقتصاد مقاومتی است اقتصاد مقاومتی شالوده و شاهراه نجات از بسیاری از معضلات و مشکلات اقتصادی کشورمان است اما متاسفانه طی چند سال اخیر علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر پیاده سازی سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی و نیز درون زا کردن تولیدات، مسئولین و دولتمردان به شعار اکتفا کرده و گاهی برنامه های عادی و روزمره دولتی را با برچسب اقتصاد و مقاومتی دنبال کرده اند. یکی از حوزه هایی که کمتر در بخش کشاورزی به چشم می‌آید بخش شیلات کشور است. شیلات و مقوله مهم ماهی یکی از مهمترین مواد غذایی سبد خانوار است که با وجود استعدادها و امکانات بالقوه در کشور امکان پرورش ماهی در بالاترین سرعت و کیفیت وجود دارد بر همین اساس انتظار می رود تا دولتمردان برای حمایت و پشتیبانی تولید کنندگان ماهی این غذای سالم و غنی برنامه ریزی داشته باشند اما سالیان اخیر شاهد واردات بی رویه و بی منطق انواع ماهی از کشورهای خارجی هستیم.

تیلا پیلا

دست کاری تاریخ تولید ماهی تیلاپیا

مهندس زرگر ؛ کارشناس برجسته شیلات، گفت: همان طور که می دانید باید گوشت ماهی را بین ۱۵ روز و نهایتا یک ماه مصرف کرد، اما ماهی در چین صید می شود تا بخواهد بسته بندی شود تاریخ تولید آن را دست کاری می کنند.لذا ماهی ها را وارد کشور ثالث کرده و توسط یک شرکت کدها را تغییر می دهند تا همه فکر کنند که ماهی ۵ روز پیش صید شده است در صورتی که شاید یک ماه است که این ماهی در سردخانه بوده است.

وی افزود: اگر ماهی در زمان شنا کردن در آب پر شتاب و زرنگ باشند رشد ماهی افزایش می یابد؛لذا در فرآوری ماهی تیلاپیا در چین ابتدا ماهی را وارد حوضچه اکسیژن می کنند تا آبشش آن تقویت شود و اکسیژن بیشتری را به خود جذب کند، لذا وقتی قدرت جذب آبشش ماهی بالا رفت آن را درجا وارد حوضچه گاز منوکسید کربن می کنند تا گاز تا حد ممکن وارد بافت ها و بدن ماهی شود.

این کارشناس شیلات عنوان کرد: بر اثر فشار زیاد گوشت ماهی قرمز می شود .  اگر هر چیزی را تحت فشار قرار دهید همین طور می شود اگر مرغ نیز تحت فشار قرار گیرد به سمت رنگ کبودی و بنفشی می رود. خصوصا در قسمت ران مرغ که این قابل مشاهده است.

وی افزود: اگر مرغ را در معرض فشار قرار دهید قسمت ران آن به کبودی می زند.در مورد ماهی هم همین موضوع صدق می کند اما زمانی که گوشت ماهی خون مرده را سرخ می کنید سخت تر از هم می پاشد چون خون آزاد شده از مویرگ ها بافت ها قوی تر می کند ولی اگر ماهی تازه را بخواهید با چاقو برش دهید زود از هم گسسته می شود لذا برای همین کاری می کنند تا ماهی دچار خون مردگی شود.

تیلاپیلا

خانواده هایی که بی اطلاع ماهی تیلاپیا می خرند

زرگر تصریح کرد: روی ماهی آنالیز هایی می توان انجام داد تا وزن ماهی را تغییر دهند.از نظر پخت هم ماهی ای که در هوای آزاد صید شده تا یک ماه هم بدون بو قابل صرف کردن است اما ماهی ای که در گاز خفه شده بعد از یک ماه بوی زخمی می دهد که با هر افزودنی از بین نمی رود.

وی عنوان کرد: متاسفانه برخی خانواده‌ ها منتظرند تا اولین چیزی که در فروشگاه ها آورده می شود را خریداری کنند اولین جنسی که به بازار وارد می شود میبینید که چقدر صف کشیدند تا آن ماهی جدید را خریداری کنند به صورتی که ماهی در سریع‌ترین زمان ممکن خریداری شده و در خانه ها قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری بسیج

بدون نظر

پاسخی بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تماس با ما

عمران و آبادی مسجد افتخار ماست.

ارسال کردن

©2020 - مسجد کارآفرین . ایده و اجرا :رویش رسانه

با شناسه کاربری خود وارد شوید

مشخصات خود را فراموش کرده اید؟